Ingredienten
1 komkommer
2 wortels
1 rode ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels suiker
1/2 theelepel zout
1/2 kopje witte azijn
1/2 kopje water
1 eetlepel Inmaakkruiden van De Kruidenbaron
  • Totale tijd: 20 Minuten
Bereidingswijze
1

Snijd de komkommer en wortels in dunne plakjes en snipper de rode ui en knoflook.

2

Meng de suiker, zout, witte azijn, water en Inmaakkruiden van De Kruidenbaron in een pan en breng het aan de kook.

3

Voeg de komkommer, wortels, rode ui en knoflook toe aan de pan en laat het geheel 2 minuten koken.

4

Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen.

5

Bewaar de inmaak in een luchtdichte pot in de koelkast. Laat de inmaak minstens een uur staan om de smaken goed in te laten trekken.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0