Zeevruchten paella
- Voorbereiding: 20 Minuten
- Kook tijd: 40 Minuten
- Totale tijd: 60 Minuten
Verhit olijfolie in een grote paellapan of wok op middelhoog vuur. Voeg de gemengde zeevruchten toe en bak deze kort. Haal de zeevruchten uit de pan en zet apart.
In dezelfde pan, voeg de ui en knoflook toe, en sauteer tot ze zacht zijn. Voeg dan de paprika toe en sauteer tot ze zacht zijn.
Voeg de rijst toe aan de pan, strooi de Paella kruidenmix erover en roer goed door zodat alle rijstkorrels bedekt zijn met de kruiden.
Voeg de zeevruchten en doperwten toe aan de pan. Meng goed.
Giet de visbouillon over het rijstmengsel. Roer goed, breng aan de kook, zet het vuur laag, dek de pan af en laat 20-25 minuten sudderen, of tot de rijst gaar is en de bouillon is geabsorbeerd.
Haal van het vuur, laat een paar minuten rusten en garneer dan met verse peterselie en citroenpartjes.
Zeevruchten Paella
Duik in deze smaakvolle zeevruchten Paella die de essentie van de Spaanse kust naar jouw keuken brengt. Met De Kruidenbaron Paella Kruidenmix bereid je een authentieke en onvergetelijke maaltijd die zowel de ogen als de smaakpapillen streelt.
Porties: 4-6 porties
Type keuken: Spaans
Dieetinformatie: Bevat schaaldieren
Gelegenheid: Avondeten, Speciale gelegenheid
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Bron: De Kruidenbaron Recepten
Dit recept is gemaakt met behulp van AI