Toscaanse kruiden
Toscaanse kruiden
Typisch Toscaanse kruidenmix die heerlijk is als dipolie met (stok-)brood, meng 3 eetlepels olijfolie of mayonaise met een theelepel van deze lekkere Toscaanse kruidenmix en laat dit circa 40 minuten staan.
Ook voor het op smaak brengen van allerlei pasta gerechten of om gewoon door het brood te mengen en dan af te bakken.
absoluut een favoriet deze heb ik standaard in huis. Goed te gebruiken in verschillende gerechten zoals soepen en sauzen. echt een aanrader!
Geplaatst op 20/11/2024- Ingrediënten: Zout Knoflook granulaat Oregano gesneden Uiengranulaat 2-3 mm Peterselie gesneden Tijm gesneden Marjolein gesneden Bieslook gesneden Paprikastukjes rood Bouillonpoeder (vegetarische) TARWEBLOEM (GLUTEN) Kurkuma (turmeric) gemalen Gember gemalen Anijszaad
- Eiwit: 9,78 gram
- Vet: 4,88 gram
- Verzadigd vet: 2,81 gram
- Onverzadigd vet: 3,09 gram
- Koolhydraten: 40,52 gram
- Suikers: 4,44 gram
- Vezels: 14,36 gram
- Zout: 10,10 gram
- Natrium: 40,52 mg
- Energetische waarde: 221,48 Kcal 926,67 KJ gram
- Allergenen: Glutenbevattende granen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.