Ingredienten
  • Voorbereiding: 25 Minuten
  • Kook tijd: 10 Minuten
  • Totale tijd: 35 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng in een kom de Garam Masala rub, olijfolie, yoghurt, knoflook, zout en zwarte peper. Voeg de kip toe en meng goed zodat alle kip bedekt is met de marinade. Dek de kom af en laat het minstens 15 minuten marineren in de koelkast.

2

Rijg de gemarineerde kipblokjes op de geweekte houten spiesjes.

3

Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Grill de kipspiesjes ongeveer 3-4 minuten aan elke kant, of tot ze gaar zijn.

4

Terwijl de kipspiesjes grillen, maak de yoghurtdip door alle ingrediënten te mengen in een kom.

5

Serveer de kipspiesjes met de yoghurtdip en eventueel een frisse salade.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0