Ingredienten
16 kippenvleugeltjes
2 eetlepels Indian rub kruidenmix van De Kruidenbaron
1/2 kopje yoghurt
1 eetlepel olijfolie
Zout en peper naar smaak
Optioneel: citroenpartjes voor serveren
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 30 Minuten
  • Totale tijd: 50 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng de Indian rub kruidenmix, yoghurt, olijfolie, zout en peper in een kom.

3

Voeg de kippenvleugeltjes toe en zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn met het mengsel.

4

Leg de kippenvleugeltjes op een bakplaat en bak ze gedurende 30 minuten in de oven, tot ze gaar en knapperig zijn.

5

Serveer de kippenvleugeltjes met citroenpartjes en eventueel extra yoghurtdip.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0