Smaakvolle dipper Siciliaans als bijgerecht
Ingredienten
100 gram roomkaas
50 gram zure room
50 gram mayonaise
2 eetlepels Dipper Siciliaans van De Kruidenbaron
8 zongedroogde tomaten, fijngehakt
50 gram zwarte olijven, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
- Totale tijd: 15 Minuten
Bereidingswijze
1
Meng de roomkaas, zure room en mayonaise in een kom tot een glad mengsel.
2
Voeg de Dipper Siciliaans van De Kruidenbaron toe en meng goed door.
3
Roer de fijngehakte zongedroogde tomaten en zwarte olijven door het mengsel.
4
Breng de dip op smaak met zout en peper naar wens.
5
Serveer de Dipper Siciliaans in een schaaltje met wat crackers of stokbrood.
Beschrijving
Naam van het recept:
Dipper Siciliaans
Deze Dipper Siciliaans is een heerlijke dip voor bij de borrel of als bijgerecht bij een Italiaans diner. De dip is romig en vol van smaak, dankzij de combinatie van zongedroogde tomaten, olijven en de Dipper Siciliaans van De Kruidenbaron.
Porties: 4
Voedingswaarde:
- Calorieën: 193 kcal
- Koolhydraten: 5 g
- Eiwitten: 3 g
- Vetten: 19 g
Type keuken: Italiaans
Gelegenheid: Borrel, bijgerecht
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron
Reviews
0/10
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegenKunnen we je helpen?
Bel ons+31180396467
Stuur ons een e-mail[email protected]