Popcornsuiker zak a 1 kilo
Popcornsuiker zak a 1 kilo
Pas consumeren na verwerking tot popcorn, dus niet om zo te consumeren.
Door zelf uw popcorn te bakken in een pan of in een popcornmachine maakt u in een handomdraai een heerlijke snack voor bij de film. Deze speciale popcornsuiker wordt ook door professionals gebruikt.
Speciale popcornsuiker die uw popcorn echt laat smaken naar die van de bioscoop. U blijft door eten zoooo lekker! Met een lichte verfijnde boter en caramelsmaak wordt uw popcorn professioneel lekker. Door de zeer fijne suikerkorrel wordt de gepofte maiskorrel smakelijk zoet.
Toevoegen suiker voor in de "gewone" pan en de popcornmachine.
De suiker die op de popcorn zit is eigenlijk caramel. Je maakt de popcorn. Dan zet je de pan weer op het vuur, en doet er een dun laagje suiker in. Op het moment dat dat vloeibaar wordt, en iets begint te kleuren haal je de pan van de hitte. Dan roer ik meteen alle popcorn in de pan en draai het goed door de bodem heen. Popcorn uitgieten op een blik oid en even laten afkoelen. De pan laten afkoelen en met water uitweken.
Dosering van de suiker is ongeveer 3 tot 4 eetlepels op 100 gram popcorn.
- Ingrediënten: suiker, zout, vanille en kleurstof E102
- Eiwit: 0 gram
- Vet: 0 gram
- Verzadigd vet: 0 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 100 gram
- Suikers: 100 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 0 gram
- Natrium: 0 mg
- Energetische waarde: 400 Kcal 1700 KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.