Nitrietzout of colorozozout is zeer bruikbaar om bacteriegroei te voorkomen bij vlees. Ook blijft je vlees langer de mooie kleur behouden. Het wordt zeer veel toegepast in de vleesverwerkende industrie. Door je vlees zeg maar te pekelen wordt ook de houdbaarheid van verlengd en is het vlees ook minder temperatuurgevoelig. Het nitrietgehalte is tussen de 0.6 en 0.8%.
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.
Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, dezelfde dag verzonden
Zak 1 kiloOp voorraad
€2,75Totaal:€2,75
Koop 5 voor €2,61 per stuk en bespaar 5%
Koop 10 voor €2,48 per stuk en bespaar 10%
Koop 20 voor €2,34 per stuk en bespaar 15%
Strooibus 500 gramOp voorraad
€3,65Totaal:€3,65
Baal a 20 kilo levertijd 1 a 2 werkdagenOp voorraad