Marjolein of Majoraan gemalen
Marjolein of Majoraan gemalen
Marjolein of Majoraan heeft een licht kruidig aroma en smaakt zoetig en een beetje naar munt. Het is bijzonder lekker bij alle soorten vlees, zoals kip, kalkoen, wild, lamsvlees, varkensvlees, vleesbrood en worst.
Wat is Marjolein precies?
Marjolein is een belangrijk ingrediënt in de populaire kruidenmixen zoals Bouquet Garni, Fijne kruiden en herbes de Provence.
Marjolein is bijzonder lekker bij alle soorten vlees, zoals kip, kalkoen, wild, lamsvlees, varkensvlees, vleesbrood en worst. Het wordt ook heel veel toegepast bij Italiaanse gerechten met tomaat, zoals pasta, pizza en spaghetti. Marjolein geeft extra smaak aan aardappelpuree, champignonsauzen, bloemkool en rijstgerechten.
VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM MARJOLEIN
- Eiwit 12,66 gram
- Vet 7,04 gram
Verzadigd vet 0,53 gram
Onverzadigd vet 5,35 gram - Koolhydraten 60,56 gram
Suikers 4,09 gram - Vezels 40,30 gram
- Zout 0,19 gram
Natrium 77,00 mg - Energetische waarde 271,00 Kcal
1133,86 KJ
- Ingrediënten: Marjolein
- Eiwit: 12,66 gram
- Vet: 7,04 gram
- Verzadigd vet: 0,53 gram
- Onverzadigd vet: 5,35 gram
- Koolhydraten: 60,56 gram
- Suikers: 4,09 gram
- Vezels: 40,30 gram
- Zout: 0,19 gram
- Natrium: 77,00 mg
- Energetische waarde: 271,00 Kcal1133,86 KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.