Zonder toegevoegd zout

Filters
356 ProductenPagina 11 van 15
Pasilla Chilipeper heel
Pasilla Chilipeper heel
€32,95
Peper groen heel
Peper groen heel
€3,50
Peper wit gemalen
-20%
Peper wit gemalen
€5,40 €4,32
Peper wit heel
-20%
Peper wit heel
€5,20 €4,16
Peper zwart gebroken
-20%
Peper zwart gebroken
€5,70 €4,56
Peper zwart gemalen
-20%
Peper zwart gemalen
€3,95 €3,16
Peper zwart heel
Peper zwart heel
€3,20
Peterselie gemalen
Peterselie gemalen
€2,75
Peterselie gesneden
Peterselie gesneden
€2,15
Pijnboompitten
Pijnboompitten
€37,50
Piment gemalen
-20%
Piment gemalen
€4,20 €3,36
Piment heel
-20%
Piment heel
€4,40 €3,52
Pizza kruiden
Pizza kruiden
€2,20
Pompoenpitten
Pompoenpitten
€10,95
Pul Biber grove peper
-20%
Pul Biber grove peper
€4,10 €3,28
Pumpkin Spice kruidenmix
Pumpkin Spice kruidenmix
€3,10
Quinoa
-20%
Quinoa
€5,50 €4,40

Let op, deze producten zijn zonder toegevoegd zout en het klopt dat er geen toegevoegd zout in zit maar sommige producten/ingrediënten bevatten van nature wat natrium, dit kan je er niet uithalen.

Kijk voor extra zekerheid bij de ingrediënten naar het percentage Natrium/Zout.

Wat is zout?
Als we het over zout hebben, bedoelen we meestal keukenzout. De scheikundige naam voor keukenzout is natriumchloride (NaCl). 1 gram keukenzout bestaat uit 0,4 gram natrium en 0,6 gram chloride.

Waar zit zout (natrium) in?
Van nature zit er niet zoveel natrium in het eten. De belangrijkste bron van natrium in de voeding is keukenzout. Naar schatting voegen we zo’n 20% van de hoeveelheid zout die we binnenkrijgen zelf toe aan ons eten. Ongeveer 80% komt uit keukenzout dat fabrikanten toevoegen aan producten, zoals aan brood en kant-en-klaarmaaltijden. Fabrikanten doen dat bijvoorbeeld om smaak, houdbaarheid (vleesproducten, vis, zuurkool) of structuur (brood, kaas) te verbeteren.