Losse kruiden & specerijen

Filters
512 ProductenPagina 9 van 22
Karwijzaad / Kummelzaad gemalen
De smaak van karwij/kummel ligt tussen komijn en dille. Het geeft smaak aan suddergerechten, (zuur)kool, soepen en sauzen of zelfs aan roggebrood. Dos...
Karwijzaad / Kummelzaad heel
Naast gemalen karwijzaad heeft De Kruidenbaron ook hele karwijzaad, ook wel kummelzaad genoemd. De smaak van karwij/kummel ligt tussen komijn en dille...
Kelp gemalen
-11%
Kelp gemalen
€26,95€23,95
Kelp of ook wel blaasjeswier genoemd is 100% natuurlijk en bevat geen toevoegingen. Kelp in poedervorm kan eenvoudig overal door gedaan worden, het wo...
Keltisch zeezout fijn droog
Keltisch zeezout fijn droog is zeer mineraalrijk. Keltisch zeezout poeder droog is zeer mineraalrijk. En dat proef je! Dit zout heeft grote grijze kri...
Keltisch zeezout grof droog
Keltisch zeezout grof droog is zeer mineraalrijk. En dat proef je! Ons Keltisch zeezout is mineraalrijk, ongeraffineerd. Dit zout heeft grote grijze k...
Keltisch zeezout grof droog met zeewier
Keltisch zeezout grof droog met zeewier is zeer mineraalrijk. Een heerlijke mengeling van Keltisch zeezout met zeewier uit Bretagne. Deze combinatie h...
Keltisch zeezout grof vochtig
Keltisch zeezout vochtig is zeer mineraalrijk. En dat proef je! Ons Keltisch zeezout is mineraalrijk, ongeraffineerd en en licht vochtig. Dit zout hee...
Keltisch zeezout poeder droog
Keltisch zeezout poeder droog is zeer mineraalrijk. En dat proef je! Ons Keltisch zeezout is mineraalrijk, ongeraffineerd. Dit zout heeft grote grijze...
Kemirinoten
Rauwe Kemirinoten zijn licht giftig, dus bak ze kook of pof ze voordat je ze gaat gebruiken. Kemirinoten maken je sauzen, wat romiger, voller en dikke...
Kentjoer gesneden
De smaak van kentjoer is een mengeling tussen peper en gember. Het wordt veel in de Indonesische keuken gebruikt om gerechten een pittige smaak te gev...
Kentjoer/Kentjour gemalen
De smaak van kentjoer/kentjour is een mengeling tussen peper en gember. Het wordt veel in de Indonesische keuken gebruikt om gerechten een pittige sma...
Kerrie Bengaals
Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met...
Kerrie Bengaals zonder zout
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui. Uitermate geschik...
Kerrie Engels
Onze Engelse gele curry/kerriepoeder is zeer geschikt om een heerlijke curry te maken. De smaak is zacht en kruidig te noemen. Ontdek de authentieke s...
Kerrie heet
Deze heerlijke pittige en hete kerrie/curry is uitermate geschikt om als pittig ingrediënt te gebruiken bij vele soorten vlees, kip en vis. Voor dege...
Kerrie Hindoestaans
Deze Hindoestaanse kerrie is perfect om te gebruiken bij de zo bekende rotigerechten, maar probeer het ook eens op groenten en andere vleessoorten, j...
Kerrie Hollands
Hollandse kerrie is uitstekend geschikt om te gebruiken in rijst- en wokgerechten en heerlijk bij kip of in groentegerechten. We hebben meer dan 9 soo...
Kerrie Madras
Deze heerlijke kerrie wordt onder andere gebruikt in salades van kip en fruit, soepen, gehakt, vlees, sauzen en Indische gerechten. Voor iedereen die ...
Kerrie Masala
Of je nu een heerlijke curry wilt bereiden, gegrilde groenten wilt opfleuren, of een authentieke Indiase maaltijd wilt bereiden, onze mix voegt een ri...
Kerrie Mild
Milde kerrie is uitstekend geschikt om te gebruiken in rijst- en wokgerechten en heerlijk bij kip of in groentegerechten. Voor meer dan 9 soorten curr...
Kerrie Surinaams
Deze Surinaamse curry/kerrie is DE kerrie die we allemaal kennen uit de toko en wordt gebruikt bij de roti gerechten of het welbekende broodje kip ker...
Kerrieblad / Curryblad heel
Bij het bereiden van curry’s worden de kerriebladeren of currybladeren vaak met uien en andere groenten aangefruit en vervolgens meegestoofd. De hel...
Kerriepoeder Djawa
Deze Javaanse curry/kerriemix vormt de basis om je eigen authentieke Javaanse kipkerrie gerechten te maken. Bij De Kruidenbaron koop je meer dan 14 so...
Kerriepoeder Indiaas met zout
-20%
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas aan...
Losse kruiden en specerijen koopt u gemakkelijk bij De Kruidenbaron. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod aan losse kruiden en specerijen. Denk bijvoorbeeld aan Venkel, Tijm en Sumak, maar we hebben inmiddels meer dan 500 soorten op voorraad.

 

Onze producten worden verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.


Bekijk het complete aanbod aan losse kruiden en specerijen hieronder.