Bindmiddelen
Aardappelzetmeel, de stille held van je keuken, staat bekend om zijn brede scala aan toepassingen en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Aardappelzetmeel i...
Agar agar poeder gebruik je als alternatief voor gelatine en kan ook worden gebruikt door de vegetariërs onder ons. Het poeder is wel 4 tot 5 maal zo...
Gemaakt van de Aluin kristallen welke uit natuurlijk gesteente gewonnen worden. Aluin is een natuurlijk antibacterieel. Onze Aluin is 100% zuiver en ...
Arabische gom is een helder plantaardig verdikkingsmiddel, emulgator en stabilisator. Arabische gom is smaakloos. kleurloos en geurloos. Deze Arabisch...
Arrowroot is een uitstekend bindmiddel om vloeistoffen in te dikken en voor bijvoorbeeld romige sauzen. Arrowroot is ook super geschikt bij soepen, ei...
Fosfaat E450 is een essentieel ingrediënt dat uw kook- en bakvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Dit veelzijdige product, is de geheime componen...
Gelatinepoeder is geschikt voor het binden en verstevigen van bijvoorbeeld mousse, pudding bavaroise en snoep. Hierbij nemen de gelatinemoleculen onge...
Rauwe Kemirinoten zijn licht giftig, dus bak ze kook of pof ze voordat je ze gaat gebruiken. Kemirinoten maken je sauzen, wat romiger, voller en dikke...
Maiszetmeel, gewonnen uit maïs, is een natuurlijk bindmiddel dat de textuur van jouw gerechten verbetert. Het is smaakloos en glutenvrij, waardoor he...
Sojabrokken fijn is gemaakt van een soort gepoft en gedroogd soja-eiwit. Ze zijn uitstekend geschikt om er heel gemakkelijk en goedkoop een goede plan...
Sojabrokken grof is gemaakt van een soort gepoft en gedroogd soja-eiwit. Ze zijn uitstekend geschikt om er heel gemakkelijk en goedkoop een goede plan...
Tapiocameel is een smaakloos zetmeelrijk en glutenvrij ingrediënt, gemaakt van bewerkte en gedroogde cassavewortel (maniokwortel) en wordt gebruikt b...
Vlozaad en Psyllium zit vol met vezels en is een natuurlijk supplement dat kan worden gebruikt als aanvulling op het normale dieet. In tegenstelling ...
Xanthaangom, een natuurlijk verdikkingsmiddel afgeleid van suikers, is een essentieel ingrediënt voor iedereen die graag experimenteert in de keuken....