Kokos-Kerrie mix of Cocos Curry mix
Kokos-Curry mix of Kokos-Kerrie mix
Kokos-Curry mix gebruik je om bijvoorbeeld je kip-kerrie een andere twist te geven of geef je Pangasiusfilet een heerlijke aromatische toegift, bestrooi deze wel eerst met met wat zout en peper. Verbeterd recept.
Ingrediënten Cocos-Curry mix of Kokos-Kerrie mix:
- Kocos
- Suiker
- Kurkuma
- Paprika
- Korianderzaad
- Zout
- Antiklontermiddel (E535)
- Komijn
- MOSTERDzaad
- Kaneel
- Venkelzaad
- Kardamom
- Gemberwortel
- Peper wit gemalen
- Chillies gemalen
- Eiwitten 3,2 g
- Vet 36 gram
Verzadigd vet 31 gram
Onverzadigd vet 0 gram - Koolhydraten 38 gram
Suikers 23 gram - Vezels 7,5 gram
- Zout 3,0 gram
Natrium 1200 mg - Energetische waarde 506 Kcal 2100 KJ
Ik gebruik deze voor het marineren van spareribs,geeft een supersmaak.
Geplaatst op 11/10/2023Dit is mijn favoriet: een verrassende en ontzettend lekkere combinatie (was ik zelf nooit opgekomen!). In een koud gerecht (bv. een maaltijdsalade) smaakt het minder goed, maar de kruidenmix is heerlijk bij een warme bereiding, en in het bijzonder bij schorseneren heb ik ontdekt.
Geplaatst op 14/01/2019- Ingrediënten: Kokos, Suiker, Kurkuma, Paprika, Korianderzaad, Zout, Antiklontermiddel (E535), Komijn, MOSTERDzaad, Kaneel, Venkelzaad, Kardamom, Gemberwortel, Peper wit gemalen, Chillies gemalen,
- Eiwit: 12 gram
- Vet: 36 gram
- Verzadigd vet: 31 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 38 gram
- Suikers: 23 gram
- Vezels: 7,5 gram
- Zout: 3,0 gram
- Natrium: 0 mg
- Energetische waarde: 506 Kcal 2100 KJ gram
- Allergenen: Mosterd
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.