Knoflookgranulaat zwart 1 a 2 mm
Knoflookgranulaat zwart 1 a 2 mm
Ingrediënten Knoflookgranulaat zwart 1 a 2 mm:
Zwarte knoflookgranulaat
Het zwarte knoflookgranulaat is samengesteld uit gedehydrateerde zwarte knoflook bij lage temperatuur die vervolgens is gemalen, waardoor een eindproduct in verschillende korrelgrootte wordt verkregen met de karakteristieke kleur en smaak van zwarte knoflook. Voor elke kilo granulaat is 3 kilo zwarte knoflook gebruikt.
Het granulaat is gemaakt van zwarte knoflook teentjes. De textuur zijn gedroogde korrels van 1 tot 2 mm. De smaak is fruitig en met een sterke smaak, dropachtig, melasse, bessen, gedroogde pruimen. Ook de aroma is fruitig met een milde hint van knoflook, welke niet resulteert in een knoflookadem.
Zwarte knoflookgranulaat kan worden gebruikt als ingrediënt voor verschillende toepassingen:
zoetwaren
vlees zoals lam en varken
bij groenten en salades
provençaalse gerechten
voedingsindustrie
catering en foodservice
decoratie op gerechten
Het is een gebruiksklaar product. Het kan ook worden gerehydrateerd en worden gebruikt als gewone zwarte knoflook. Voor gerehydrateerd gebruik wordt 3 liter water per kilo gegranuleerde zwarte knoflook toegevoegd en ongeveer 15 minuten geweekt. 1 kilo zwarte knoflookgranulaat is ongeveer gelijk aan drie kilo zwarte knoflook.
- Ingrediënten: Zwarte knoflook
- Eiwit: 17,6 gram
- Vet: 0,25 gram
- Verzadigd vet: 0,11 gram
- Onverzadigd vet: 0,14 gram
- Koolhydraten: 71,4 gram
- Suikers: 23 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 0,04 gram
- Natrium: 0 mg
- Energetische waarde: 358 Kcal 1522KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.