Ingredienten
16 kippenvleugels
2 eetlepels Baharat kruidenmix
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel zout
1 citroen, in partjes gesneden
  • Voorbereiding: 2 uur en 10 Minuten
  • Kook tijd: 40 Minuten
  • Totale tijd: 2 uur en 50 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng in een grote kom de Baharat kruidenmix, fijngehakte knoflook, olijfolie en zout.

3

Voeg de kippenvleugels toe aan de kom en zorg ervoor dat alle vleugels bedekt zijn met de marinade. Dek de kom af en zet minimaal 2 uur in de koelkast om te marineren.

4

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de gemarineerde kippenvleugels op de bakplaat en zorg ervoor dat er voldoende ruimte tussen de vleugels zit.

5

Bak de kippenvleugels in de oven gedurende 20 minuten. Draai de vleugels om en bak nog eens 20 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.

6

Serveer de kippenvleugels met partjes citroen erbij.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0