Kipfilet Met Citroenpeper
- Voorbereiding: 20 Minuten
- Kook tijd: 15 Minuten
- Totale tijd: 35 Minuten
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Dep de kipfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze aan beide kanten met zout.
Meng in een kom de olijfolie en de citroenpeper kruidenmix.
Bestrijk de kipfilets aan beide kanten met het oliemengsel en leg ze in een ovenschaal.
Bak de kipfilets gedurende 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze gaar zijn en een kerntemperatuur van 75 graden Celsius hebben bereikt.
Serveer de kipfilets met partjes citroen en eventueel wat fijngehakte peterselie als garnering.
Naam van het recept:
Citroenpeper kipfilet
Deze citroenpeper kipfilet is perfect voor een snelle en smakelijke maaltijd. Het is makkelijk te bereiden en de citroenpeper kruidenmix geeft het gerecht een heerlijke citrussmaak.
Porties: 4
Voedingswaarde: Per portie (1 kipfilet)
- Calorieën: 247
- Koolhydraten: 2g
- Vet: 11g
- Eiwit: 34g
Type keuken: Internationaal
Dieetinformatie: Glutenvrij
Gelegenheid: Geschikt voor een doordeweekse avondmaaltijd
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron
Opmerking:Deze citroenpeper kipfilet is heerlijk te combineren met geroosterde groenten of aardappeltjes uit de oven. Ook kan je de kipfilets grillen op de barbecue voor een extra smaakvolle variant.