Ingredienten
500 gram kipfilet, in blokjes gesneden
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes gesneden
200 ml kokosmelk
1 el Kip Kerrie kruidenmix van De Kruidenbaron
1 el olijfolie
zout en peper naar smaak
verse koriander voor de garnering
  • Totale tijd: 25 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2

Voeg de ui en knoflook toe en bak ze glazig, ongeveer 2-3 minuten.

3

Voeg de kipfilet toe en bak deze rondom bruin.

4

Voeg de rode paprika en Kip Kerrie kruidenmix van De Kruidenbaron toe en roer goed door.

5

Giet de kokosmelk erbij en breng het geheel aan de kook.

6

Laat de saus sudderen tot de kip gaar is en de saus ingedikt is, ongeveer 10-15 minuten.

7

Breng op smaak met zout en peper.

8

Serveer de kip kerrie met rijst en garneer met verse koriander.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0