Ingredienten
500 gram kipfilet, in blokjes gesneden
2 eetlepels Kerrie Mild van De Kruidenbaron
1 ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in stukjes gesneden
1 gele paprika, in stukjes gesneden
1 courgette, in blokjes gesneden
400 milliliter kokosmelk
1 eetlepel olijfolie
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gesnipperde ui toe en bak deze tot ze glazig zijn. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak deze kort mee.

2

Voeg de blokjes kipfilet toe en bak deze in ongeveer 5 minuten gaar.

3

Voeg de paprika en courgette toe en bak deze ongeveer 3 minuten mee.

4

Voeg de Kerrie Mild van De Kruidenbaron toe aan het geheel en roer alles goed door elkaar.

5

Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen tot de saus iets is ingedikt.

6

Breng de kip Kerrie Mild op smaak met zout en peper.

7

Serveer de kip Kerrie Mild met rijst of naanbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0