Kip Kerrie Met Groenten
- Totale tijd: 30 Minuten
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gesnipperde ui toe en bak deze tot ze glazig zijn. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak deze kort mee.
Voeg de blokjes kipfilet toe en bak deze in ongeveer 5 minuten gaar.
Voeg de paprika en courgette toe en bak deze ongeveer 3 minuten mee.
Voeg de Kerrie Mild van De Kruidenbaron toe aan het geheel en roer alles goed door elkaar.
Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen tot de saus iets is ingedikt.
Breng de kip Kerrie Mild op smaak met zout en peper.
Serveer de kip Kerrie Mild met rijst of naanbrood.
Recept voor Kip Kerrie (mild) met Groenten
Een heerlijk mild en smaakvol gerecht met malse kip en verse groenten.
Porties: 4 personen.
Voedingswaarde:
- Calorieën per portie: 348 kcal
- Koolhydraten: 13 gram
- Eiwitten: 35 gram
- Vetten: 18 gram
- Vezels: 4 gram
Type keuken: Indiaas
Gelegenheid: Dit gerecht is geschikt voor een gezellige familiediner of als een smakelijke maaltijd voor doordeweeks.
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Bron:De Kruidenbaron.