Ingredienten
500 g kabeljauwfilet
200 g bloem
2 eieren
250 ml melk
30 gram Kibbeling kruidenmix van De Kruidenbaron
Zonnebloemolie om te frituren
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Snijd de kabeljauw in stukken van ongeveer 4 cm bij 4 cm.

2

Maak het beslag door de bloem, eieren en melk samen te voegen en te mixen totdat het beslag glad is.

3

Meng de Kibbeling kruidenmix van De Kruidenbaron met de bloem in een aparte kom.

4

Verhit de zonnebloemolie in een diepe pan of friteuse tot 180 graden Celsius.

5

Haal de stukken kabeljauw eerst door het kruidenmengsel en daarna door het beslag.

6

Frituur de kibbeling in de hete olie totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

7

Laat de kibbeling uitlekken op keukenpapier en serveer het warm.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0