Ingredienten
4 karbonades
2 eetlepels karbonadekruiden van De Kruidenbaron
4 grote aardappels
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
1 eetlepel boter
1 teentje knoflook, fijngehakt
Verse peterselie voor garnering
  • Voorbereiding: 45 Minuten
  • Kook tijd: 10 Minuten
  • Totale tijd: 55 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Schrob de aardappels goed schoon en prik er met een vork meerdere gaatjes in. Wrijf de aardappels in met olijfolie en strooi er zout en peper over. Leg de aardappels op een bakplaat en bak ze in de oven voor ongeveer 40 minuten, tot ze gaar zijn en een kr

3

Wrijf ondertussen de karbonades in met de karbonadekruiden van De Kruidenbaron en laat het even intrekken.

4

Verhit wat olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de karbonades aan beide kanten bruin. Draai het vuur laag en laat de karbonades nog 6 tot 8 minuten zachtjes doorgaren.

5

Smelt ondertussen de boter in een kleine pan op laag vuur en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook zachtjes totdat het licht goudbruin is en haal de pan van het vuur.

6

Serveer de karbonades met de gepofte aardappels en besprenkel de aardappels met de knoflookboter. Garneer met wat verse peterselie.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0