Ingredienten
1 eetlepel olijfolie
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 paprika, in blokjes gesneden
2 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden
2 kipfilets, in blokjes gesneden
1 eetlepel Jambalaya kruidenmix zonder zout
400 gram tomatenblokjes uit blik
250 gram langkorrelige rijst
500 ml kippenbouillon
200 gram garnalen
Verse peterselie, gehakt, voor garnering
  • Totale tijd: 45 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten.

2

Voeg de paprika en bleekselderij toe en bak deze mee tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.

3

Voeg de kipblokjes toe en bak deze tot ze gaar zijn, ongeveer 8 minuten.

4

Voeg de Jambalaya kruidenmix toe en roer goed door.

5

Voeg de tomatenblokjes, rijst en kippenbouillon toe. Roer goed door en breng het geheel aan de kook.

6

Zet het vuur laag en laat de Jambalaya ongeveer 20 minuten sudderen, totdat de rijst gaar is en het vocht is opgenomen.

7

Voeg de garnalen toe en laat deze ongeveer 5 minuten mee sudderen, totdat ze gaar zijn.

8

Garneer met verse peterselie en serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0