Ingredienten
500 gram kipfilet, in blokjes gesneden
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes gesneden
1 groene paprika, in blokjes gesneden
1 courgette, in blokjes gesneden
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
2 eetlepels tomatenpuree
2 eetlepels kerriepoeder Indiaas zonder zout van De Kruidenbaron
1 theelepel gemalen koriander
1 theelepel gemalen komijn
1 theelepel gemberpoeder
1 eetlepel olijfolie
200 ml kokosmelk
Handvol verse koriander, fijngehakt
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak tot deze glazig is.

2

Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee.

3

Voeg de kipfilet toe en bak tot deze goudbruin is.

4

Voeg de paprika's en courgette toe en bak 5 minuten mee.

5

Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en roer alles goed door.

6

Voeg de kerriepoeder, gemalen koriander, komijn en gemberpoeder toe en roer alles goed door.

7

Voeg de kokosmelk toe en roer nogmaals goed door. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen.

8

Serveer de curry in kommen en garneer met verse koriander.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0