Ingredienten
500g runderstoofvlees
1 ui, gesnipperd
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 aardappelen, in blokjes
2 wortels, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
1 blikje tomatenpuree
400 ml rundvleesbouillon
1 eetlepel Kerrie Hollands van De Kruidenbaron
2 laurierblaadjes
Zout en peper
Olijfolie
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 90 Minuten
  • Totale tijd: 120 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit een scheutje olijfolie in een grote stoofpan en bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

2

Voeg het runderstoofvlees toe en bak tot het vlees bruin is.

3

Voeg de aardappelen, wortels en paprika toe en bak voor 5 minuten.

4

Roer de tomatenpuree door de groenten en bak nog eens voor 2 minuten.

5

Voeg de rundvleesbouillon, Kerrie Hollands van De Kruidenbaron en laurierblaadjes toe en breng aan de kook.

6

Draai het vuur laag, dek de pan af met een deksel en laat sudderen voor 1 uur en 30 minuten, of tot het vlees en de groenten zacht zijn.

7

Breng op smaak met zout en peper en serveer heet.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0