Ingredienten
1 eetlepel olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
500 gram Julienne - soepgroente 1-2 mm van De Kruidenbaron
1 liter groentebouillon
200 ml slagroom
Zout en peper naar smaak
Verse kruiden, zoals bieslook of peterselie, voor garnering
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze 2-3 minuten tot de ui zacht is.

2

Voeg de Julienne-groenten toe aan de pan en bak deze nog eens 5 minuten totdat de groenten iets zachter zijn geworden.

3

Voeg de groentebouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep zachtjes sudderen gedurende 10-15 minuten, totdat de groenten helemaal zacht zijn geworden.

4

Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer tot een gladde massa. Voeg de slagroom toe en breng de soep weer aan de kook. Roer goed door en breng de soep op smaak met zout en peper.

5

Verdeel de soep over vier kommen en garneer elke kom met wat verse kruiden.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0