Ingredienten
500 gram kipfilet, in reepjes gesneden
2 eetlepels Shoarmakruiden zonder zout van De Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
1 rode paprika, in reepjes gesneden
1 groene paprika, in reepjes gesneden
1 ui, in dunne ringen gesneden
4 volkoren wraps
4 eetlepels Griekse yoghurt
Handvol verse koriander, fijngehakt
Sla en komkommer, ter garnering
  • Totale tijd: 20 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng de shoarmakruiden zonder zout met olijfolie in een kom om een pasta te vormen.

2

Voeg de kipreepjes toe aan de kom en meng goed zodat de kruiden gelijkmatig worden verdeeld. Laat de kip 10 minuten marineren.

3

Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg de gemarineerde kip toe. Bak de kip ongeveer 8-10 minuten, of tot ze gaar en goudbruin zijn.

4

Voeg de paprika's en ui toe aan de pan en roerbak ze nog 5 minuten mee, of tot ze knapperig zijn maar nog steeds een beetje stevig.

5

Verwarm de volkoren wraps volgens de instructies op de verpakking.

6

Verdeel de gebakken kip, paprika's en ui over de wraps. Voeg een eetlepel Griekse yoghurt toe aan elke wrap en bestrooi met verse koriander.

7

Voeg naar wens sla en komkommer toe voor extra frisheid en knapperigheid.

8

Vouw de wraps dicht en serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0