Ingredienten
500 gram rundergehakt
1 ei
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1/2 rode paprika, fijngehakt
1/2 groene paprika, fijngehakt
1 eetlepel Gehakt Paprika Kruiden van De Kruidenbaron
1 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
2 eetlepels olijfolie
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Meng in een grote kom het gehakt, ei, ui, knoflook, paprika, Gehakt Paprika Kruiden, zout en peper goed door elkaar.

3

Maak van het gehaktmengsel kleine gehaktballetjes van ongeveer 3 cm doorsnee.

4

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballetjes in ongeveer 5 minuten aan beide kanten goudbruin.

5

Leg de gehaktballetjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten, tot ze volledig gaar zijn.

6

Serveer de gehaktballetjes warm en garneer met extra fijngehakte paprika of kruiden van De Kruidenbaron.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0