Gehaktballetjes met gehakt paprika kruiden
- Voorbereiding: 30 Minuten
- Kook tijd: 20 Minuten
- Totale tijd: 50 Minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Meng het rundergehakt, ei, ui, knoflook, paneermeel, paprikakruiden zonder zout en zwarte peper in een grote kom.
Rol het gehaktmengsel in gelijke ballen van ongeveer 3 centimeter.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Bak de gehaktballetjes in de koekenpan tot ze aan alle kanten goudbruin zijn, ongeveer 10 minuten.
Leg de gebakken gehaktballetjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten, of tot ze gaar zijn.
Serveer de gehaktballetjes warm als hoofdgerecht, of als snack met een dipsausje.
Naam van het recept:
Gehaktballetjes met paprikakruiden zonder zout
Deze gehaktballetjes zijn lekker gekruid met de paprikakruiden zonder zout van De Kruidenbaron. Het recept is gemakkelijk te volgen en perfect voor een snelle en smakelijke maaltijd.
Porties: 4
Voedingswaarde:
- Calorieën: 289 per portie
- Eiwit: 30 gram per portie
- Koolhydraten: 5 gram per portie
- Vet: 17 gram per portie
Type keuken: Internationaal
Dieetinformatie: Zoutarm, paleo, keto
Gelegenheid: Snack, hoofdgerecht
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron