Ingredienten
4 kipfilets
2 eetlepels Dipper Parmezaans van De Kruidenbaron
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel zout
½ theelepel zwarte peper
Sap van 1 citroen
Peterselie, gehakt voor garnering
  • Totale tijd: 35 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2

Meng de Dipper Parmezaans, knoflook, olijfolie, zout, zwarte peper en citroensap in een kleine kom.

3

Leg de kipfilets op een snijplank en gebruik een vleeshamer om de kipfilets voorzichtig plat te slaan tot een gelijkmatige dikte van ongeveer 1 cm.

4

Bestrijk beide kanten van de kipfilets met het kruidenmengsel.

5

Plaats de kipfilets op de grill en gril ze gedurende 5-6 minuten per kant, of tot de kip volledig gaar is en een kerntemperatuur van 75°C heeft bereikt.

6

Haal de kipfilets van de grill en laat ze 5 minuten rusten alvorens ze te serveren.

7

Garneer de kipfilets met gehakte peterselie en serveer ze warm.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0