Ingredienten
500 gram garnalen, schoongemaakt en gepeld (met staart)
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels Seafood rub kruidenmix van De Kruidenbaron
Sap van 1 citroen
Verse peterselie, fijngehakt (optioneel), voor garnering
  • Totale tijd: 20 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2

In een kom meng je de garnalen, olijfolie, Seafood rub kruidenmix en citroensap tot de garnalen gelijkmatig bedekt zijn met de kruidenmix.

3

Rijg de garnalen aan spiesjes en leg ze op de voorverwarmde grill.

4

Grill de garnalen ongeveer 2-3 minuten per kant, of tot ze roze en gaar zijn.

5

Haal de garnalenspiesjes van de grill en leg ze op een serveerschaal.

6

Garneer met verse peterselie, indien gewenst.

7

Serveer de gegrilde garnalen direct en geniet van de heerlijke smaak.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0