Zelfgemaakte frietjes met Hollandse kruiden
- Totale tijd: 40 Minuten
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Was de aardappels en snijd ze in frietvormige stukken.
Leg de frietjes op een bakplaat met bakpapier.
Voeg olijfolie, Frites/Patat kruiden Hollands met zout van De Kruidenbaron, zout en peper toe.
Meng alles goed door elkaar zodat de frietjes volledig bedekt zijn met de kruiden.
Bak de frietjes in de voorverwarmde oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.
Draai de frietjes halverwege de baktijd om voor een gelijkmatige kleuring.
Haal de frietjes uit de oven en serveer ze warm.
Naam van het recept:
Zelfgemaakte Frietjes met Hollandse kruiden
Geen fastfoodketen kan op tegen een versgebakken portie zelfgemaakte frietjes. Met de Frites/Patat kruiden Hollands met zout van De Kruidenbaron geef je jouw frietjes net dat beetje extra smaak!
Porties: 4 porties
Voedingswaarde: Per portie (1/4 van de totale portie)
- 150 calorieën
- 3 gram eiwit
- 23 gram koolhydraten
- 5 gram vet
- 3 gram vezels.
Type keuken: Nederlandse keuken
Dieetinformatie: Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij
Gelegenheid: Dit gerecht is geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feestje, een gezellige avond thuis of gewoon als bijgerecht bij de maaltijd.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron