Ingredienten
500 g kipfilet, in kleine stukjes gesneden
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel Kerrie Engels kruiden van De Kruidenbaron
30 gram kippenbouillon op 1 liter water 
250 ml slagroom
zout en peper naar smaak
verse peterselie voor de garnering
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en bak de kipfilet tot het goudbruin is.

2

Voeg de ui, knoflook en aardappelen toe en bak deze mee tot de ui glazig is.

3

Voeg de Kerrie Engels kruiden toe en bak deze kort mee, zodat de geuren vrijkomen.

4

Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook.

5

Laat de soep 15-20 minuten zachtjes pruttelen, of tot de aardappelen zacht zijn.

6

Voeg de slagroom toe en laat de soep nog even doorkoken tot deze romig is.

7

Breng de soep op smaak met zout en peper naar wens.

8

Serveer de soep in kommen en garneer met wat verse peterselie.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0