Daun Salamblad
Daun Salamblad
Daun Salam blad, dit blad is van de struik/boom uit de mirtefamilie (Myrtaceae) en heeft dus niks te maken met laurierblad, waar het vaak mee wordt vergeleken en ook wel door wordt vervangen. Het is een ingrediënt uit de Indonesische en Maleische keuken. Daun Salamblad heeft niet een echte uitgesproken smaak, het smaakt wat citrusachtig en lijkt dus alleen in uiterlijk op laurierblad. Daun Salam is Indonesisch laurierblad, alleen veel sterker van smaak. Je kunt het gebruiken op dezelfde manier als laurierblad.
- Ingrediënten: Daun Salamblad
- Eiwit: 7,70 gram
- Vet: 2,30 gram
- Verzadigd vet: 2,30 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 49 gram
- Suikers: 0 gram
- Vezels: 26 gram
- Zout: 0,7 gram
- Natrium: 26 mg
- Energetische waarde: 352,00 Kcal, 1472,7 KJ
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.