Ingredienten
    Bereidingswijze
    1

    Verwarm de grill voor op middelhoge stand.

    2

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang het water door groentebouillon voor extra smaak.

    3

    Leg de paprika, courgette, aubergine en rode ui op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Gril de groenten gedurende 10-15 minuten, of tot ze gaar en goudbruin zijn.

    4

    Maak ondertussen de dressing door alle ingrediënten in een kleine kom te mengen. Breng op smaak met zout en peper naar smaak.

    5

    Meng de gegrilde groenten met de couscous en kikkererwten in een grote kom.

    6

    Voeg de koriander toe en meng alles goed door elkaar.

    7

    Besprenkel de salade met de dressing en meng opnieuw.

    8

    Serveer de salade op kamertemperatuur.

    Kunnen we je helpen?
    Stuur ons een e-mail[email protected]
    Vergelijk producten0