Chocolade druppels melk Callebaut
Chocolade druppels melk
Let op! Bij warme en extra warme dagen is het bestellen van producten waar chocolade in zit op eigen risico omdat de kans bestaat dat dit smelt. (in de vrachtwagens van onze vervoerders)
Je kunt de chocoladedruppels au-bain-marie smelten in bijvoorbeeld een pannetje, hierdoor ontstaat er een overheerlijke vloeibare chocoladesaus.
Deze chocolade druppels worden ook veel gebruikt als basis voor zelfgemaakte chocomelk. Heel simpel te maken; je pakt een kop met hete melk en voegt 40 gram chocolade druppels toe. Even roeren en voilajou warme chocomelk is klaar!
OVER HET COCOA HORIZONS PROGRAMMA
DEZE CHOCOLADE STEUNT COCOA HORIZONS
Voor elk chocolaatje dat je koopt herinvesteert Cocoa Horizons een gedeelte in het trainen van landbouwers en landbouwuitrusting om van de boeren experts te maken. Dankzij hun gewassen kunnen wij jouchocolade van een superieure smaak aanbieden. En in ruil krijgen zij een beter leven dankzij cacaoteelt.
Callebaut:
We brengen grootse chocolade naar elke chef en ondersteunen u bij wat u het liefste doet - heerlijke chocoladelekkernijen maken voor uw fans en vrienden. Het begon allemaal in 1911 in Wieze, een klein dorpje in België
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijk vanille aroma.
- Eiwit: 7 gram
- Vet: 36,2 gram
- Verzadigd vet: 21,8 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 50,9 gram
- Suikers: 49,9 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 0,21 gram
- Natrium: 84 mg
- Energetische waarde: 263 Kcal 2356 KJ
- Allergenen: Soja, Melk
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.