Ingredienten
4 kipfilets
2 eetlepels Kipkruiden zonder zout van De Kruidenbaron
1/4 kopje olijfolie
1/4 kopje rode wijnazijn
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1/2 kopje fijngehakte verse peterselie
1/4 kopje fijngehakte verse oregano
1/4 theelepel rode pepervlokken
Versgemalen zwarte peper naar smaak
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.

2

Kruid de kipfilets aan beide kanten met Kipkruiden Mexicaans zonder zout van De Kruidenbaron en wrijf de kruiden goed in.

3

Meng in een kleine kom de olijfolie, rode wijnazijn, knoflook, peterselie, oregano, rode pepervlokken en zwarte peper. Roer goed door elkaar.

4

Gril de kipfilets 6 tot 8 minuten per kant, tot ze gaar zijn.

5

Haal de kipfilets van de grill en leg ze op een bord. Laat ze 5 minuten rusten.

6

Verdeel de chimichurri-saus over de kipfilets en serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0