Ingredienten
500g rundergehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 ui, fijngehakt
1 ei
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels Cevapcici kruidenmix van De Kruidenbaron
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 30 Minuten
  • Kook tijd: 12 Minuten
  • Totale tijd: 42 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng het rundergehakt met de fijngehakte knoflook, ui en het ei in een grote kom.

2

Voeg de olijfolie, Cevapcici kruidenmix, zout en peper toe aan het mengsel en meng alles goed door elkaar.

3

Dek de kom af en zet het gehakt minstens 15 minuten in de koelkast om op te stijven.

4

Vorm het gehaktmengsel tot kleine, langwerpige worstjes van ongeveer 5-7 cm lang.

5

Verwarm een grillpan op middelhoog vuur en grill de Cevapcici worstjes gedurende 10-12 minuten, tot ze gaar zijn en een mooie bruine kleur hebben.

6

Serveer de Cevapcici worstjes warm op een bord met bijvoorbeeld een frisse salade en stokbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0