Ingredienten
4 sneetjes brood
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel Bruschetta kruidenmix van De Kruidenbaron
4 blaadjes verse basilicum, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 20 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Leg de sneetjes brood op een bakplaat en rooster ze in de oven tot ze goudbruin zijn, ongeveer 5 minuten aan elke kant.

3

Meng in een kom de tomaten, knoflook, olijfolie, Bruschetta kruidenmix en basilicum. Breng op smaak met zout en peper.

4

Haal de broodjes uit de oven en verdeel het tomatenmengsel over de sneetjes brood.

5

Serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0