Bonenkruid
Bonenkruid
Bonenkruid wordt zeer veel gebruikt in de mediterrane keuken en is een graag gezien kruid in de Oost-Europese keuken. In Bulgarije waar dit veel gebruikt wordt noemt men het chubritza.
Bonenkruid geeft de zo herkenbare smaak van herbs de provence of provençaalse kruiden. De smaak en het aroma is een subtiele mengeling van marjolein, munt en tijm.
Voeg je bonenkruid toe aan stoofschotels, salades en sauzen. Bonenkruid geeft ook heel veel smaak aan bonen, bieten, kool, kip, vis, eieren, salades, chutneys, aardappelen, kaas, paprika, vinaigrette dressings en in soepen zoals soep van rundvlees, kip en zowat elke romige soep.
VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM BONENKRUID
- Eiwit 6,73 gram
- Vet 5,9 gram
Verzadigd vet 0 gram
Onverzadigd vet 0 gram - Koolhydraten 68,70 gram
Suikers 0 gram - Vezels 45,70 gram
- Zout 0,1 gram
Natrium 24 mg - Energetische waarde 446 Kcal 1873 KJ
- Ingrediënten: Bonenkruid
- Eiwit: 6,73 gram
- Vet: 5,9 gram
- Verzadigd vet: 0 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 68,70 gram
- Suikers: 0 gram
- Vezels: 45,70 gram
- Zout: 0,1 gram
- Natrium: 24 mg
- Energetische waarde: 446 Kcal 1873 KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.