Boemboe Roedjak
Boemboe Roedjak
Inhoud 100 gram
Roedjak
Benodigdheden:
500 gram rundvlees of
1 kip van ca. 750 gram
1 ui
Bereiding:
Vlees of kip in stukken snijden. 1 fijn gesnipperde ui in wat olie fruiten. Voeg daarna 4 kopjes water toe. Op klein vuur onder af en toe roeren gaar laten sudderen. Voeg naar smaak wat zout toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Ingrediënten: ui, rode peper(25%), smaakversterkers(mononatriumglutamaat), zout, palmolie, kokosvlees, knoflook, kemiri noten, suiker, kruiden en specerijen, antioxidanten(kaliumlactaat), conserveermiddelen, tarwemeel,, voedingszuren(azijnzuur), garnalen
- Eiwit: 5,84 gram
- Vet: 15,27 gram
- Verzadigd vet: 7,26 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 20,05 gram
- Suikers: 8,13 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 7,38 gram
- Natrium: 2952 mg
- Energetische waarde: 244 Kcal 1017 KJ
- Allergenen: Glutenbevattende granen, Schaaldieren
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.