Boemboe Ajam Pedis
Boemboe Ajam Pedis
Inhoud 100 gram
Ajam Pedis
Benodigdheden:
ca.750 gram kip
Bereiding:
Kip in stukken snijden. Eén fijn gesnipperde ui in wat olie fruiten. Voeg daarna de Toko Lien-boemboe Ajam Pedis toe. Kip lichtelijk mee fruiten. Voeg daarna 3 kopjes water toe. Op klein vuur onder af en toe roeren, gaar laten sudderen. Voeg naar smaak zout of sambal toe.
Dit product is geproduceerd in een ruimte waar tevens noten, pinda’s en schaaldieren worden verwerkt.
Houdbaarheid
a. Houdbaarheid in dagen vanaf productie 600
b. Plaats T.H.T aanduiding Achterzijde
c. Opslagadvies: Koel en droog
Er zijn 23 verschillende verse kant-en-klaar kruidenmixen, de zogenoemde boemboes, en vormen de basis voor een overheerlijke rijsttafel. Kruidenmixen van Indonesia baru munten uit door de uitgebalanceerde samenstelling qua smaak en aromatische karakter, gebaseerd op jarenlange ervaring en aloude Indonesische recepten. Voor de bereidingswijze verwijzen wij u graag naar recepten.
Het maken van een rijsttafel vraagt een lange bereidingstijd. Dit mede door het secuur combineren van de juiste kruiden. Dit tijdrovende werk kunt u zich besparen door gebruik te maken van de voortreffelijke kruidenmixen van Toko Lien.
- Ingrediënten: ui, rode peper, smaakversterkers(mononatriumglutamaat), zout, palmolie, kokosvlees, knoflook, kemiri noten, suiker, kruiden en specerijen, antioxidanten(kaliumlactaat), conserveermiddelen, tarwemeel, garnalen, voedingszuren(azijnzuur)
- Eiwit: 5,74 gram
- Vet: 15,31 gram
- Verzadigd vet: 7,17 gram
- Onverzadigd vet: 0 gram
- Koolhydraten: 20,28 gram
- Suikers: 8,44 gram
- Vezels: 0 gram
- Zout: 6,81 gram
- Natrium: 2724 mg
- Energetische waarde: 245 Kcal 1021 KJ
- Allergenen: Aardnoten (zoals pinda's), Glutenbevattende granen, Schaaldieren
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.