Kentjoer, pas op met de dosering
Kentjoer, pas op met de dosering

Wil jij eens kentjoer proberen in jouw gerechten? Maar vind je het lastig om deze kruid te doseren? Met onze tips zorgen we ervoor dat deze kruid niet te overheersend zal worden bij jouw gerecht. Kentjoer wordt veel in d...

Chilipepers: een hete manier om je stofwisseling te stimuleren
Chilipepers: een hete manier om je stofwisseling te stimuleren

Hete pepers eten; op internet lees je ontzettend veel verschillende verhalen. Zijn rode pepers goed voor je hart? Helpt het tijdens het afvallen? Of zijn ze juist slecht voor je bloeddruk? In dit artikel nemen we je graa...

Venkel: een natuurlijke boost voor je spijsvertering
Venkel: een natuurlijke boost voor je spijsvertering

Bij groenten wordt er meestal gedacht aan sperziebonen, bloemkool en wortels, maar er zijn genoeg andere groenten die we kunnen toevoegen aan onze gerechten. Zo is venkel een groente die een verrassende twist aan je gere...

Ras el Hanout: de koninklijke kruidenmix uit Marokko
Ras el Hanout: de koninklijke kruidenmix uit Marokko

Maak Noord-Afrikaanse gerechten nu nóg lekkerder met Ras el Hanout! Deze unieke kruidenmix is een veelzijdige smaakmaker die wordt gebruikt om meer kleur en betoverende smaak toe te voegen in de Marokkaanse keuken. Meer...

Kardemom: dé natuurlijke ademverfrisser
Kardemom: dé natuurlijke ademverfrisser

Wil je jouw keukenkasje aanvullen met kardemom? Met de allerlekkerste kardemom van De Kruidenbaron maak je al jouw gerechten in no time nóg smaakvoller. Ontdek ons brede assortiment kruiden en specerijen en shop al jouw...

Pagina 3 van 12