Alles wat je moet weten over tijm
Alles wat je moet weten over tijm

Wist je dat er meer dan 300 soorten tijm zijn? Maar wat is tijm precies? Tijm is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt in keukens en tuinen over de hele wereld. De botanische naam van tijm is Thymus vulgaris. De tij...

Wat is bulgur en hoe gebruik je het in je keuken?
Wat is bulgur en hoe gebruik je het in je keuken?

Bulgur is een voedzaam en veelzijdig graanproduct dat steeds vaker zijn weg vindt naar keukens over de hele wereld. Van oorsprong is dit Midden-Oosterse ingrediënt gemaakt van tarwekorrels die gestoomd, gedroogd en verv...

De gezondheidsvoordelen van ashwagandha
De gezondheidsvoordelen van ashwagandha

De ashwagandha kruiden komen van de ashwagandha plant. Het is een kleine struik met gele bloemen. De ashwagandha struik groeit voornamelijk in India, Afrika en het Middellandse Zeegebied. Ashwagandha wordt ook wel winter...

Wat is spirulina en waarom is het goed voor je gezondheid?
Wat is spirulina en waarom is het goed voor je gezondheid?

Misschien ken je spirulina wel als een populaire superfood. Spirulina is namelijk een krachtig, natuurlijk voedingssupplement. Het heeft een bijzondere voedingswaarde, met een hoge concentratie aan eiwitten, vitamines en...

Wat is mierikswortel en waarom zou je het gebruiken?
Wat is mierikswortel en waarom zou je het gebruiken?

De mierikswortel is wit van kleur en komt oorspronkelijk uit Oost-Europa. De mierikswortel staat bekend om zijn scherpe smaak en zijn veelzijdige toepassingen in de keuken. Daarom kan de mierikswortel perfect worden gebr...

Pagina 1 van 12