Wat is mierikswortel en waarom zou je het gebruiken?
Wat is mierikswortel en waarom zou je het gebruiken?

De mierikswortel is wit van kleur en komt oorspronkelijk uit Oost-Europa. De mierikswortel staat bekend om zijn scherpe smaak en zijn veelzijdige toepassingen in de keuken. Daarom kan de mierikswortel perfect worden gebr...

De vele toepassingen van baking soda
De vele toepassingen van baking soda

Baking soda, ook wel natriumbicarbonaat, staat bekend om zijn vele functionaliteiten. Het is multifunctioneel poeder die als onmisbaar wordt gezien in de keuken en voor de schoonmaak. Wij vertellen je meer over de veelzi...

Wat is quinoa en waarom is het zo populair?
Wat is quinoa en waarom is het zo populair?

Wat is quinoa eigenlijk en hoe spreek je het uit? Quinoa spreek je uit als kien-wa. Het wordt tegenwoordig gezien als een echte superfood. Quinoa komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, maar nu blijkt dat het ook prima op ...

Vanille poeder: een veelzijdige smaakmaker voor elke keuken
Vanille poeder: een veelzijdige smaakmaker voor elke keuken

Vanille poeder is dé zoete smaakmaker voor in de keuken! Deze gezonde en natuurlijke kruiden bieden verschillende gezondheidsvoordelen. Benieuwd wat vanille poeder precies is en in welke recepten je het gebruikt? We ver...

Dille, de aromatische topper van De Kruidenbaron
Dille, de aromatische topper van De Kruidenbaron

Ontdek hoe veelzijdig dille is én wat de voordelen zijn van deze kruiden! In dit artikel lees je hoe je dille gebruikt en waar je het kunt kopen. ...

Pagina 1 van 11