Ingredienten
800 gram aardappelen, in blokjes gesneden
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels Patatas Bravas kruidenmix
Zout naar smaak
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
1 eetlepel Patatas Bravas kruidenmix
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 15 Minuten
  • Kook tijd: 40 Minuten
  • Totale tijd: 55 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng de blokjes aardappelen met olijfolie, De Kruidenbaron Patatas Bravas kruidenmix en zout. Verdeel de aardappelen over een bakplaat bekleed met bakpapier.

3

Bak de aardappelen in de voorverwarmde oven gedurende 30-40 minuten, of tot ze goudbruin en krokant zijn.

4

Terwijl de aardappelen bakken, maak je de saus. Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur, voeg knoflook toe en sauteer tot het goudbruin is.

5

Voeg tomatenpuree, De Kruidenbaron Patatas Bravas kruidenmix, zout en peper toe aan de pan. Laat de saus een paar minuten sudderen tot ze goed gemengd en verwarmd is.

6

Haal de aardappelen uit de oven en besprenkel ze met de saus. Serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0