Arrabiata Kruidenmix
Arrabiata Kruidenmix
Deze Arrabiata Kruidenmix is heerlijk en bijvoorbeeld makkelijk te gebruiken om zelf je pasta die kenmerkende smaak te geven. je kunt het ook gebruiken om je kazen te kruiden en je bruschetta wat pittiger te maken.
Lekker bij pasta of rijst. Minder sterk van smaak; ik heb er wat zout en chili aan toegevoegd. Dit betreft uiteraard mijn persoonlijke voorkeur, want voor mensen die van een subtiele, Italiaanse toets houden in hun gerechten, is deze kruidenmix ideaal.
Geplaatst op 25/01/2019- Ingrediënten: chilies gebroken 2-4mm, Zout, Pul biber / grove peper, Uien poeder, Knoflook granulaat G2, Oregano gesneden, Anijszaad heel, Rozemarijn gesneden, Marjolein gesneden, Venkelzaad heel, Salie gesneden, Basilicum gesneden, Tijm
- Eiwit: 16,57 gram
- Vet: 10,09 gram
- Verzadigd vet: ,2,38 gram
- Onverzadigd vet: ,6,36 gram
- Koolhydraten: 39,46 gram
- Suikers: ,2,59 gram
- Vezels: 20,04 gram
- Zout: 14 gram
- Natrium: 5747 mg
- Energetische waarde: 599,22 Kcal,2507,15 KJ gram
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.